Dodge підготував стильні версії Challenger та Charger

Dodge підготував стильні версії Challenger та Charger

08 вересня 2022
0

Американська компанія Dodge представила нові модифікації своїх спортивних автомобілів Challenger і Charger. На виконання Scat Pack Swinger вони не тільки стильно виглядають, але й оснащені потужним силовим агрегатом. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Новинки нагадують про оригінального спорткара Dodge Dart Swinger кінця 60-х-початку 70-х років минулого століття, який мав компактні розміри та потужний двигун 5,6-літровий V8. Крім того, він пропонувався в особливому забарвленні та салоном з оздобленням з дерева.

У випадку із сучасною моделлю Challenger R/T Scat Pack Swinger також використані два відтінки зеленого кольору та золотисті декоративні елементи. Також автомобіль отримав фірмову графіку Swinger і золотисті 20-дюймові диски, під якими ховаються потужні 6-поршневі механізми Brembo чорного кольору.

Для оздоблення салону використовували шкіру наппа та алькантару, зелений декоративний рядок, дерев'яні вставки та фірмові логотипи Swinger.

Charger R/T Scat Pack Swinger виконаний у тій же стилістиці та кольоровій гамі, але відрізняється наявністю повітрозабірника на капоті. На спорткарах встановили 6,4-літровий двигун HEMI V8, який має у своєму арсеналі 492 к.с. та 643 Нм. У парі з ним працює 8-ступенева автоматична трансмісія, а для моделі Challenger як альтернативу можна замовити 6-ступеневу «механіку».

Виробництво кожної моделі буде обмежено тисячею екземплярів. Приймання замовлень на новинки компанія планує відкрити наприкінці цього року.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація