Dodge відклав дебют прощального Challenger через вибухи двигунів

Dodge відклав дебют прощального Challenger через вибухи двигунів

07 листопада 2022
0

У серпні марка Dodge офіційно оголосила, що у 2023 модельному році з виробництва буде знято седан Dodge Charger та купе Dodge Challenger. Відхід двох культових моделей зі сцени американський автовиробник обставив випуском лінійки Last Call, у рамках якої анонсували відразу сім лімітованих версій обох моделей, але найпотужніша з них досі не розсекречена. Запланована на шоу SEMA прем'єра була відкладена на невизначений термін з поважних причин.

Останній, сьомий автомобіль серії Last Call мали розсекретити в листопаді в Лас-Вегасі на шоу SEMA, але цього не відбулося. Скасування презентації американський автовиробник пояснив «проблемами з продуктом та складнощами з постачанням комплектуючих». Але у рамках виставки інформація про довгоочікувану новинку з'явилася від генерального директора Dodge Тіма Куніскіса, який пояснив причину затримки.

«Я не збираюся ховатися за звичайними «проблемами з ланцюжками поставок та чіпами» тощо. Ні, це не на мене. Ми мали показати машину на SEMA, але виникли складності - додати потужності Hellcat дуже легко, але якщо ви хочете продавати автомобіль як заводський, він повинен пройти повний цикл необхідних випробувань. На жаль, це не так просто. Ми 24 години на добу 7 днів на тиждень тестуємо двигуни на диностенді з повністю відкритим дроселем. У ході цих тестів ми вже висадили в повітря сім двигунів, але, сподіваюся, змогли розібратися з проблемами. Але я все ще чекаю закінчення випробувань, затамувавши подих», - розповів топ-менеджер виданню The Detroit Bureau.

За словами Куніскіса, прем'єра найекстремальнішого Dodge Challenger в історії моделі має відбутися до кінця 2022 року. Точної інформації щодо цього марка поки що офіційно не надала.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація