Dodge відродить знамениту модель Stealth

Dodge відродить знамениту модель Stealth

19 липня 2023
0

Dodge Stealth повертається. Знамениту модель 90-х років відродять наприкінці 2024 або на початку 2025 року. Про це стало відомо журналістам американського видання MotorTrend.

Новий Dodge Stealth не буде схожий на свого попередника. Якщо перше покоління моделі було потужним і обтічним спорткупе на базі Mitsubishi 3000 GT, то його наступник стане великим сімейним кросовером із трьома рядами сидінь.

Stealth стане наступником Dodge Durango - нинішнє покоління цього позашляховика незабаром знімуть з виробництва. Втім, Durango не зникне - він перетвориться на доступнішу версію рамного Jeep Wagoneer.

Характеристики Dodge Stealth поки не розголошують, але відомо, що модель буде електрифікована. За однією версією вона стане гібридом із 3,0-літровою турбошестіркою Hurricane і електромотором, побудованим на платформі Jeep Grand Cherokee.

За іншою версією, це буде «чистий» електромобіль на архітектурі STLA Medium концерну Stellantis. У будь-якому разі кросовер Dodge Stealth коштуватиме від 40 000 доларів, а його довжина перевищить 5 метрів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація