Долучись до збору на дрони для ЗСУ. Виграй Toyota Prado за донат

Долучись до збору на дрони для ЗСУ. Виграй Toyota Prado за донат

16 листопада 2022
0

YouTube-канал «InfoСar» долучився до благодійного збору на дрони для ЗСУ «Розіграш Toyota Prado за донат». Мета - зібрати 10 мільйонів гривень для закупівлі 100 дронів DJI Mavic 3 для армії.

Наразі все важче збирати кошти для потреб наших бійців. Усі волонтери постійно звертаються до своїх партнерів, хто дуже активно підтримує, але ресурси не безмежні, а потреб у армії виникає безліч. Тому громадсьа організація «Народна самооборона Львівщини» вирішили надану меценатом автівку Toyota Land Cruiser Prado 2019 року випуску віддати на розіграш, щоб закрити збір на дрони, які зараз кончє потрібні 6 бригадам (72, 110, 54, 103, 92, 241), яким вони допомагають.

Мета - зібрати 10 мільйонів гривень на закупівлю дронів для ЗСУ.

У період з 15 по 30 листопада 2022 року кожен, хто донатить на благодійний збір Народної самооборони Львівщини та Infocar, стає автоматичним учасником розіграшу автомобіля Toyota Land Cruiser Prado. Для того, щоб задонатити, треба пройти на окремий рахунок Монобанку за посиланням. Мінімальний внесок: 500 грн - 1 грудня 2022 року представник команди «InfoСar» в прямому етері на YouTube-каналі «InfoCar#Backstage» розіграє автомобіль. Внесків можна зробити необмежену кількість разів. Отримати автомобіль матимуть змогу лише громадяни Украіни.

Джерело: InfoCar.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація