Dongfeng готує недорогий рамний позашляховик із начинкою Nissan

Dongfeng готує недорогий рамний позашляховик із начинкою Nissan

11 жовтня 2022
0

В інтернет потрапили фото нового Dongfeng Palaso. Рамний позашляховик мають презентувати в Китаї вже найближчим часом, і до кінця року він надійде в продаж за ціною від 19 500 до 27 000 доларів. Про це повідомляє сайт Autohome.

Настільки низька ціна повноцінного позашляховика (базова версія коштує на рівні Renault Duster) обумовлена тим, що він уніфікований із іншою моделлю - в його основі лежить добре знайомий в Україні пікап Nissan Navara. Більшість кузовних панелей у двох авто спільні, але на місці вантажної платформи Palaso тепер великий критий багажник.

Примітно, що досить великий автомобіль завдовжки понад 5 м залишився п'ятимісним - третій ряд сидінь йому не додали. Зате покращили внутрішнє оздоблення - використали шкіру й дерево.

Базове оснащення Dongfeng Palaso включає безключовий доступ, клімат-контроль, підігрів сидінь і 9-дюймовий сенсорний екран. У топових версіях передні крісла отримали електропривод, і є камера заднього виду.

Новий Dongfeng Palaso оснащений 2,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 228 к.с. і 8-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуванням диференціалів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація