Dongfeng представив великий седан Xinghai S7

Dongfeng представив великий седан Xinghai S7

19 березня 2024
0

Абсолютно новий седан Xinghai S7 від Dongfeng Forthing продаватимуть за межами Китаю після початкового запуску у себе на батьківщині.

Новий автомобіль побудовано на платформі S2-E від Dongfeng. Згідно з даними китайського регулятора, габарити Xinghai S7 становлять 4935 x 1915 x 1495 мм, а колісна база дорівнює 2915 мм. Його споряджена маса становить 1730 кг.

Він оснащений електродвигуном моделі TZ200XS3F0 потужністю 160 кВт і літій-залізо-фосфатним акумулятором невідомої ємності. Максимальна швидкість становить 160 км/год, а запас ходу за циклом CLTC може досягати 500 км.

Xinghai S7 має форму фастбека з висувними дверними ручками, безрамними дверима, хромованими вікнами і колісними дисками з п'ятьма спицями.

Автомобіль також буде оснащено переднім радаром, бічним радаром і камерою на лобовому склі, що передбачає розширені можливості допомоги під час водіння.

Сюй Дентао, виконавчий директор центру креативного дизайну IM Motors, після анонсу цього автомобіля розкритикував Xinghai S7 через його схожість з IM L7.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація