Dongfeng розкрив деякі деталі майбутніх електричних позашляховиків

Dongfeng розкрив деякі деталі майбутніх електричних позашляховиків

22 серпня 2022
0

Китайська державна корпорація Dongfeng поступово розкриває нові подробиці майбутніх електричних позашляховиків під новим суббрендом Warrior.

Варто сказати, що досі відбувається плутанина із назвами. Першим на ринок повинен потрапити позашляховик, який позначається як М18-2 або М20. Його дебют призначено на 2023 рік. Він отримає п'ятидверний кузов із брутальними квадратними формами, що чимось нагадують американський Hummer. Крім того, компанія розкрила більше подробиць про силову установку.

Раніше ми знали тільки про електричну версію M18-2/M20. Його електромотори розвивають 1070 кінських сил. Розгін до сотні не перевищить 5 секунд. Батарея ємністю 140 кВт.год дозволить проїжджати близько 500 кілометрів на одній зарядці. А зарядити її можна лише за 27 хвилин.

Крім неї Dongfeng запланував і послідовно-гібридне виконання, у якого під капотом розташується поки що невідомий ДВЗ, який не має прямого зв'язку з колесами, і виступає як генератор. При цьому сумарна потужність електродвигунів трохи зменшиться до 816 кінських сил. Зменшиться і батарея, ємність якої зменшиться з 140 до 65,88 кВт.год. При цьому запас ходу складе вже пристойніші 800 км.

Також у мережі з'явилися патентні зображення та тридверного позашляховика M18-1. Повідомляється, що він трохи відрізнятиметься від свого старшого брата, а силова установка й зовсім буде однаковою.

Дослідне виробництво електричних позашляховиків Warrior вже почалося. Випускати їх планують на окремому заводі площею 96 тисяч квадратних метрів. На першому етапі планується випускати по 20 тисяч електропозашляховиків М18-1 та М18-2 на рік. Але у перспективі річний тираж збільшать до 50 тисяч машин.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація