Доступний «британський» кросовер MG ZS показали на перших тизерах

Доступний «британський» кросовер MG ZS показали на перших тизерах

20 серпня 2024
1

Опубліковано перші офіційні тизери MG ZS нового покоління. Компактний кросовер повинні презентувати вже в найближчі тижні. Відео моделі опублікували на сторінках британського бренду в соцмережах.

Дизайн MG ZS 2025 витриманий у новому фірмовому стилі, який дебютував на старшій моделі HS та хетчбеку MG3. У авто широка решітка радіатора, вигнуті фари та рельєфні боковини.

Салон MG ZS 2025 на тизерах не показали, проте розсекретили на шпигунських фото. Кросовер отримає цифровий щиток приладів та збільшений тачскрін з новою мультимедійною системою.

Топові версії моделі укомплектують безключовим доступом, камерами кругового огляду, електроприводом сидінь та бездротовою зарядкою для смартфонів.

На відео потрапив гібрид MG ZS HEV. Очікується, що його оснастять 192-сильною установкою від MG3 з 1,5-літровою бензиновою четвіркою та електромотором. Він коштуватиме приблизно 25 000 євро.

Звісно, в лінійці залишиться й електромобіль MG ZS EV. Найдешевшою буде бензинова модифікація вартістю менш, ніж 20 000 євро.

Джерело: Фокус
Фото: MG

Обговорення новини

No Mercy  

Різниця з гібридом у 5000 євро відіб'ється коли небудь?

-4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація