Довгоочікувана прем*єра нового покоління BMW 7 Series

Довгоочікувана прем*єра нового покоління BMW 7 Series

20 квітня 2022
10

Відбулася довгоочікувана прем'єра нового покоління BMW 7 Series, хоч і не так, як планувалося спочатку: модель мали представити на автосалоні в Пекіні, але виставку скасували через черговий спалах коронавірусу в Китаї. У підсумку презентація пройшла лише у Мюнхені та Нью-Йорку.

«Сімка» нового покоління принципово відрізняється від «попередника». Дизайн екстер'єру витриманий у тому ж стилі, що і у рестайлінгового X7, який, як і 7 Series, отримав двоярусну оптику: зверху розташовані світлодіодні ходові вогні, для яких можна замовити «оздоблення» кристалами Swarovski, як і динамічних покажчиків повороту, а нижче розміщені секції матричних головних фар. Зате зовнішній вигляд дверних ручок та номерний знак на задньому бампері седана відрізняється від усіх існуючих автомобілів баварської марки.

Для Європи заявлено три модифікації. Це дизельна 740d з рядною «шісткою» 3.0 (286 к.с., 650 Нм) і плагінгібриди 750e (490 к.с., 700 Нм) і M760e (571 к.с., 800 Нм) з силовими «установками» на базі бензинового двигуна. На інших ринках будуть доступні версії 735i (286 к.с., 425 Нм), 740i (380 к.с., 540 Нм), а також 760i xDrive, оснащена двигуном V8 4.4 потужністю 544 кінські сили та 750 Нм моменту. Усі вони комплектуються 48-вольтовим стартер-генератором, який накидає їм додаткові 12 сил при розгоні.

Місце флагмана відтепер посідає i7 xDrive60. Електрокар приводить в рух двомоторна силова установка (544 к.с., 745 Нм) з батареєю ємність 101,7 кіловат-години. Запас ходу електричної «сімки» становить 483 кілометри. Опубліковано і динамічні характеристики: з місця до сотні седан розганяється за 4,7 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 240 кілометрів на годину. Бензинові та дизельні версії швидше - у них обмежувач швидкості спрацьовує на 250 кілометрах на годину.

З цікавих опцій для 7 Series буде доступне двокольоровий «окрас» кузова, як у Mercedes-Maybach, також за доплату запропонують пакети M Sport або Shadow Line. Нова «сімка» може похвалитися електроприводом всіх дверей (опція) та єдиною панеллю в салоні, яка поєднує дисплеї мультимедійної системи та віртуальної панелі приладів. Серед нестандартних функцій мультимедіа - вбудований додаток YouTube, проте при їзді запустити його не можливо. У списку варіантів оббивки салону є шкірозамінник Veganza, натуральна шкіра Merino і - вперше - комбінація шкіри та кашеміру.

У стелі перед задніми сидіннями розміщений широкоформатний 31-дюймовий екран BMW Theatre Screen з роздільною здатністю 8K та вбудованою аудіосистемою Bowers&Wilkins Diamond Surround Sound. Пневмопідвіска входить до базової комплектації, а за доплату доступні повнокероване шасі та автопілот третього рівня, що дозволяє водієві не «триматися» за кермо на швидкості до 130 кілометрів на годину.

Старт продажів запланований на осінь 2022 року. Вже відомо, що в США ціни на BMW 7 Series нового покоління стартують з позначки 94,3 тисячі доларів, а електричний i7 обійдеться мінімум в 120,3 тисяч доларів.

Джерело: BMW

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Andrey8008  

Интерьер ничего, интересный, хотя и очень пёстрый.
Но экстерьер - это какой-то страшок и мутант: взади фольксваген, спереди усатый жук, вид сбоку - толстый кашалотик...

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Isoterrium  

Andrey8008, Спереди это ситроен С4 Пикассо.14-16 годов. ))

+4ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

Экстерьер - выкидыш-мутант после спаривания карьерного самосвала с газонокосилкой

+2-1ВІДПОВІСТИ  
deavy  

Ноздри маловаты

+3ВІДПОВІСТИ  
гномик вася  

Жирок++

ВІДПОВІСТИ  
greyuac2  

Через годик - полтора все привыкнут к этим ноздрям, как по мне, в черном цвете смотрится отлично

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Isoterrium  

greyuac2, раньше говнили ноздри на М4, теперь блок фар каличный. Болит голова - ответ гильотина. Да уж, после 2003 нормальных дизайнов в бмв единицы.

ВІДПОВІСТИ  
krauler  

Isoterrium, Самый главный рынок сбыта азия. Дизайн тоже под них строят. До 2003 года главный рынок была Европа и США.

+1ВІДПОВІСТИ  
4u4undra  

Нравится!

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Isoterrium  

управление сиденьями торчит как кустик в поле.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація