«Довгий» Suzuki Jimny виходить на міжнародний ринок

«Довгий» Suzuki Jimny виходить на міжнародний ринок

21 квітня 2023
0

Подовжений Suzuki Jimny 2023 року виводять на міжнародний ринок. Позашляховик є однією з найочікуваніших моделей цього року. Про це повідомляє сайт BestCarWeb.

Попит на новий Suzuki Jimny у п'ятидверному виконанні б'є рекорди. Модель поки що доступна лише в Індії (саме там налагоджено її випуск) і там за нею вишикувалися черги ще до початку виробництва.

Тепер попередні замовлення на п'ятидверний Suzuki Jimny 2023 почали приймати в Австралії, а восени позашляховик з'явиться і в Японії. До кінця року модель представлять ще у низці країн.

Нагадаємо, що сімейна версія Suzuki Jimny 2023 подовжена на 340 мм у порівнянні зі стандартною моделлю до 3985 мм при колісній базі 2590 мм. У позашляховика більш просторий салон та збільшений об'єм багажника.

Поки подовжений Suzuki Jimny комплектують лише 1,5-літровим 102-сильним бензиновим двигуном, проте для деяких країн пізніше може з'явитися гібридна версія моделі. Всі варіанти позашляховика повнопривідні і можна вибрати 5-ступінчасту механічну або 4-ступінчасту автоматичну КПП.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація