Duster отримав версію для суворого бездоріжжя

Duster отримав версію для суворого бездоріжжя

27 січня 2023
0

Німецька компанія Carpoint, яка спеціалізується на продажу та обслуговуванні автомобілів марки Dacia, представила лімітовану версію позашляховика Duster, адаптовану до суворого бездоріжжя.

Румунський позашляховик одягли в армійський камуфляж та доповнили чорним пластиковим обважуванням. Також встановили захисну дугу на передній бампер, бічні підніжки та масивний багажник на даху. Ще автомобілю затемнили вікна. Однак найважливішою зміною є заміна коліс, на яких їздить Дастер.

Стандартні колеса спеціалісти компанії замінили на 16-дюймові, взуті у вседорожні шини Insa Turbo Dakar 235/60. Нові колодки доповнили пружинами, що збільшують дорожній просвіт. Яким він став після доопрацювання Carpoint не уточнили.

Така версія Dacia Duster комплектується 1,3-літровим чотирициліндровим турбодвигуном TCe 150 4x4 потужністю 150 к.с., який пов'язаний з механічною коробкою передач і повним приводом. В оснащення входять камера заднього виду, сидіння з підігрівом, мультимедійна система з навігацією та автоматичний клімат-контроль. Вартість підготовленого до бездоріжжя автомобіля становить 33 тисяч євро.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація