Двоє із десяти покупців Bugatti Centodieci відмовилися від своїх гіперкарів

Двоє із десяти покупців Bugatti Centodieci відмовилися від своїх гіперкарів

17 липня 2022
0

Лише місяць тому Bugatti показала перший екземпляр гіперкара Centodieci, представленого три роки тому. Це один із найексклюзивніших автомобілів французької марки, тираж якого - лише 10 екземплярів. Поки більшість із покупців чекають на свої Centodieci, включаючи футболіста Кріштіану Роналду, деякі продають ще не збудовані машини. Вже друге подібне оголошення з'явилося на німецькому сайті Mobile.de, і в ньому гіперкар оцінений у 13 мільйонів євро - на п'ять мільйонів вище за цінник виробника.

В оголошенні зазначено, що Bugatti доставить пропонований екземпляр Centodieci не раніше 15 січня 2023, після чого гіперкар буде готовий до відправки до нового господаря. Причому він вже не зможе оформити автомобіль згідно зі своїм смаком, тому що колір екстер'єру, оздоблення салону та інші деталі були обрані під час початкового замовлення.

Це не перший виставлений на продаж Centodieci. У лютому японський дилер TPE, який спеціалізується на продажу рідкісних та дорогих автомобілів, запропонував усім охочим придбати один із 10 екземплярів. Ціну встановили приблизно на тому ж рівні - 12,5 мільйона євро. Таким чином, два з десяти покупців Bugatti Centodieci відмовилися від своїх машин ще до початку поставок.

Bugatti Centodieci був представлений у 2019 році у статусі концепту, а перший клієнтський екземпляр показали лише у червні 2022 року. 

Джерело: Mobile.de

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація