Дилер Porsche купив із аукціону Tesla Cybertruck за 244 000 доларів

Дилер Porsche купив із аукціону Tesla Cybertruck за 244 000 доларів

29 лютого 2024
0

Tesla ще в кінці минулого року почала постачання свого футуристичного електропікапа Cybertruck. Однак не всім пощастило потрапити в першу хвилю, тож доведеться ще набратися терпіння. Далеко не всі готові на це, тому звертають увагу на аукціони.

На одному з майданчиків, зокрема Cox Automotive в Манхеймі, нещодавно продали новенький Tesla Cybertruck. Виручили за пікап 244 000 доларів, що майже вдвічі дорожче за рекомендовану роздрібну ціну. Наразі це рекордний показник. Раніше електричні пікапи американської марки вже йшли з молотка, але надприбутки були не настільки колосальним.

Відомо, що покупцем виявився дилер Porsche із Південного Орландо. Йому дістався пікап у комплектації Foundation Series із повним приводом, стартова вартість якого становить близько 120 тисяч доларів. З якою метою дилер виклав таку суму за машину від конкурентів, невідомо. Можливо, для того, щоб розібрати та вивчити конструктивні рішення. Так іноді роблять виробники.

Варто зазначити, що Tesla обмежує перепродаж свого електропікапу. І для того, що виставити його на торги або на сайт продажу, потрібно отримати дозвіл від виробника. Якщо проігнорувати цю умову, то є можливість отримати штраф у розмірі 50 тисяч доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація