Дизайнер показав Ford Focus з дизайном від Mustang

Дизайнер показав Ford Focus з дизайном від Mustang

13 липня 2024
0

Ford оголосив, що Focus знімуть з виробництва у 2025 році. Таким чином, у модельному ряду автовиробника не залишиться компактного автомобіля. Віртуальний дизайнер Digimods Design вирішив створити власну уявну компактну модель.

Майстер CGI-графіки надихнувся актуальним Mustang й поділився кадрами власного хетчбека в YouTube. В основу моделі покладено Ford Focus 2025 року. Блогер повністю змінив дизайн моделі, надавши їй характерного стилю спортивного авто.

Таким чином, можна побачити знайому передню частину з логотипом Mustang, що прикрашає решітку радіатора, ті ж задні ліхтарі, дифузор, бампер та інші елементи. Фактично, майже усі елементи були взяті з маслкара та адаптовані відповідно до дизайну.

Компактний хетчбек, який є конкурентом Honda Civic і VW Golf досі збирається на заводі в Саарлуїсі в Німеччині й Ford планує повністю припинити виробництво в 2025 році. Про це компанія вперше заявила близько двох років тому.

Як передає Autoevolution, залишається незрозумілим, які плани має Ford щодо заводу в Саарлуїсі. Подейкують, що деякі китайські автовиробники виявили зацікавленість у його придбанні.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Digimods DESIGN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація