Дизайнери BMW створили власний преміум смартфон

Дизайнери BMW створили власний преміум смартфон

13 червня 2024
0

Дизайнери німецького автовиробника створили спеціальну версію смартфона під брендом Infinix. Під даною торговою маркою продаються мобільні пристрої на Android переважно для регіонів Азії, Близького Сходу та Африки. Infinix Note 40 Series Racing Edition був створений у партнерстві з BMW Group Designworks.

За іронією долі, підрозділ BMW, найбільш відомий своїми гоночними автомобілями BMW M, на смартфоні не згадується. Однак ви знайдете невеликий синій, фіолетовий і червоний штрихи на виступі камери телефону.

Кажуть, що корпус Infinix Note 40 Series Racing Edition буде створено з композитних матеріалів преміум-класу, новинка також матиме ексклюзивні шпалери на робочому столі та оболонку інтерфейсу.

Смартфон Infinix Note 40 оснащений технологією 5G і швидкою зарядкою потужністю до 100 Вт, безпровідною зарядкою та аудіосистемою від JBL. На смартфоні також встановлена 108-мегапіксельна камера з суперзумом і оптичною стабілізацією зображення. Відомо, що Infinix Note 40 5G Racing Edition коштуватиме приблизно від 225 до 350 доларів.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація