Дизайнери показали Toyota Corolla нового покоління

Дизайнери показали Toyota Corolla нового покоління

26 грудня 2023
0

Toyota Corolla поточного, дванадцятого, покоління з'явилася ще в 2018 році, тому логічно припустити, що Toyota розробляє нове покоління цієї моделі. Незалежні дизайнери CarsVision показали на рендерних зображеннях, як приблизно буде виглядати ця новинка.

Перше покоління Corolla випустили у 1966 році. До 1974 року цей автомобіль став найбільш продаваним у світі. До 2021 року в усьому мітрі продали понад 50 млн автомобілів Corolla.

З 2018 року покупцям пропонують Toyota Corolla дванадцятого покоління. Це вже не просто окрема модель, а ціла родина автомобілів. У сімействі Corolla є седан, хетчбек, універсал, а також кросовер Corolla Cross. Крім того, деякі країни мають спортивну версію GR Corolla.

Скільки коштує такий автомобіль? У США, наприклад, седан Toyota Corolla 2024 модельного року випуску коштує від 21 900 доларів, Corolla Hybrid - від 23 300 доларів, Corolla Hatchback - від 23 355 доларів. Топовий GR Corolla коштує 36 100 доларів, що не так вже й багато, враховуючи його обладнання, технічні та динамічні характеристики.

Toyota поки офіційно не говорила про те, що вона планує розробити і випустити на ринок Corolla нового покоління. Але це все одно станеться, раніше чи пізніше. Швидше за все раніше, враховуючи, що Toyota Corolla поточного покоління випускають з 2018 року, тобто за сучасними мірками через 1-2 роки у неї має вже бути нове покоління.

Дизайнери CarsVision вважають, що нова Corolla зовні суттєво відрізнятиметься від моделі поточного покоління. Це буде автомобіль у стилі фастбек з унікальним дизайном, який дуже відрізняється від сучасних седанів та хетчбеків.

Джерело: Today.ua
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація