Дизайнери вперше показали нову Skoda Octavia Combi

Дизайнери вперше показали нову Skoda Octavia Combi

26 травня 2023
1

Компанія Skoda планує розробити та випустити на ринок у 2026 році нову Skoda Octavia Combi. Дизайнери чеського видання Auto.cz на рендерних зображеннях показали, як приблизно виглядатиме ця новинка.

У багатьох країнах світу в останні роки інтерес до седанів, хетчбеків та універсалів помітно знизився. Багато покупців воліють купувати тепер кросовери. Але в Європі, як і раніше, наразі теж популярні універсали. Тому компанія Skoda продовжить їх випускати.

Skoda Octavia Combi - це один із найпопулярніших універсалів на європейському ринку. У 2026 році з'явиться нове покоління цієї моделі. У цієї новинки будуть, як і раніше, двигуни внутрішнього згоряння, але вона отримає також версію з електричною силовою установкою.

Поки що дуже мало відомо про дизайн нової Octavia Combi. Зрозуміло, що вона отримає елементи від нового стилю дизайну Skoda, який називається Modern Solid. Цей автомобіль матиме просторий салон і великий багажник (близько 600 літрів).

На рендерному зображенні Octavia Combi нового покоління ми помітили також елементи дизайну концепту Skoda Vision 7S. Нагадаємо, що на базі концепту Vision 7S компанія Skoda створить електричний кросовер. У продажу він з'явиться також у 2026 році.

Яка буде електрична силова установка у новому універсалу Octavia Combi - ще не відомо. Цими технологіями поділиться концерн Volkswagen, якому зараз належить чеський автогігант.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

кірбі  

Як шо авто буде таким як на фото то я би купив.

+4-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація