Єдиний шутинг-брейк Rolls-Royce на базі купе Wraith виставили на продаж

Єдиний шутинг-брейк Rolls-Royce на базі купе Wraith виставили на продаж

25 лютого 2024
0

Унікальний універсал Rolls-Royce на базі купе Wraith виставили на продаж. Лондонська студія Niels van Roij Design, що спеціалізується на ексклюзивних автомобілях, перетворила купе Rolls-Royce Wraith на унікальний універсал Rolls-Royce Silver Spectre Shooting Brake.

Планувалося, що бельгійське ательє Carat Duchatelet побудує сім екземплярів неординарної моделі, але в підсумку все обмежилося створенням одного-єдиного універсала. А зараз його виставили на торги аукціонного дому RM Sotheby's.

Двоколірний кузов Silver Spectre частково виконаний з вуглецевого волокна - наприклад, з композитного матеріалу зроблений подовжений дах, який плавно перетікає у двері багажника. Робота з трансформації купе в універсал зайняла близько 18 місяців та понад 2500 годин ручної праці. Нині універсал має пробіг 17 965 кілометрів.

Салон автомобіля виконаний з триколірної шкіри, якою оздоблені сидіння, двері, а також передня панель, центральна консоль та багажне відділення. Головною особливістю інтер'єру є «зіркове небо» Infinity Starlight на стелі, виготовлене з 2000 світлодіодів. Яскравість «зірок» знижується ближче до задньої частини стелі, створюючи тим самим ілюзію нескінченного неба.

Під капотом універсала встановлено стандартний для Wraith 6,75-літровий V12 з двома турбінами. Потужність силової установки складає 690 к.с. Мотор поєднується з 8-ступеневим «автоматом» ZF та заднім приводом.

Очікується, що за Rolls-Royce Silver Spectre Shooting Brake виручать від 275 000 до 325 000 доларів. При цьому тільки перероблення зі стандартної версії коштувала 325 000 доларів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація