Ефективність очищення двигуна воднем: результати перевірки  ендоскопом

Ефективність очищення двигуна воднем: результати перевірки ендоскопом

08 березня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Від згоряння бензину, дизелю чи газу на стінках блоку циліндрів, поршнях і клапанах утворюються вуглецеві відкладення - суміш нагару смол, лаків і сажі. Це перешкоджає відтоку повітря з камери згоряння, паливо відпрацьовується не повністю, а температура всередині двигуна істотно збільшується.

Це сприяє його зносу. Адже поганий рух поршнів і клапанів через відкладення вуглецю веде до зменшення тиску в циліндрах - втрати компресії. Від компресії безпосередньо залежить ККД та потужність двигуна. Зниження компресії від норми на 15% в класичних двигунах є критичним і може призвести до капітальної поломки двигуна.

Це той випадок, коли профілактика вартує півтори години витраченого часу. Адже саме стільки триває очищення двигуна воднем у компанії Hydroxy. Послуга проводиться без розбору двигуна, вимиває масляні відкладення на поршнях, нагар на клапанах. Загалом послуга очищує каталізатор, сажовий фільтр, поршні та поршневі кільця, випускний колектор, свічки запалювання, форсунки (розпилювач), датчик кисню (лямбда зонд) та рециркуляційний клапан EGR.

Тестування послуги очищення двигуна воднем на ендоскопії

Випробуємо ефект від очищення двигуна воднем на автомобілі Audi А7, 2011 рік. 3.0,бензин. Робимо ендоскопію на холодному двигуні, очищаємо двигун воднем та оглядаємо двигун зсередини зондом повторно.

Детальніше у відео:

Економія палива автомобіля

До 18% зменшення розходу палива всіх видів (бензин, дизель, газ) можливе завдяки встановленню водневої системи для авто. Це установка генерації водню на борту автомобіля (аналог ГБО, але підходить для всіх видів палива). Це ще одна розробка компанії Hydroxy.

Система виконує функцію присадки для палива:

  • виступає каталізатором кращого спалювання палива (пришвидшує згоряння у 10 разів, збільшує ККД основного палива);
  • поліпшення якості бензину та дизелю: завдяки додатковому насиченню палива воднем збільшує цетанове та октанове число палива. Тобто час, який потрібен для запалення палива, зменшується, прискорюється робота двигуна і підвищується його потужність;
  • полегшує холодний пуск взимку;
  • очищає випускний колектор, сажовий фільтр і каталізатор;
  • збільшує термін між регенераціями сажового фільтра;
  • очищає камеру згоряння двигуна.

Воднева система не використовує хімії, яка може пошкодити деталі двигуна, а складається тільки з суміші газів водню та кисню, що робить її безпечною у використанні.

Записатися на очищення двигуна воднем чи отримати консультацію про придбання водневих систем можна за номером 0678834265. Завітати на СТО особисто можна за адресою: Львів, с. Підбірці, вул. Тракт Глинянський, 29 або дізнатися більше на сайті hydroxy.com.ua.

Джерело: hydroxy.com.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація