Екоактивісти бойкотували перегони електричних болідів

Екоактивісти бойкотували перегони електричних болідів

28 квітня 2023
1

Екоактивісти протестували проти старту перегонів Berlin ePrix, у яких брали участь повністю електричні боліди «Формули-E». Про це повідомили на сайті Drive.

Інцидент стався 23 квітня перед стартом Гран-прі. Члени протестної групи Letzte Generation перелізли через захисну огорожу та сіли перед болідами на стартовій лінії. Згодом охорона вивела їх з треку.

Гонка все ж таки відбулася після нетривалої паузи. Пізніше протестувальники похвалилися своєю витівкою у соцмережах, де інші користувачі висміяли їх.

Цікаво те, що екоактивісти протестували проти єдиного санкціонованого чемпіонату світу з перегонів на електромобілях з нульовим рівнем викидів. Навіть автомобілі безпеки у «Формулі-E» є електричними.

Представники чемпіонату зазначили, що служби безпеки швидко та безпечно розв'язали проблему. Поки що невідомо, яке покарання понесуть екоактивісти.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Зі статті ніфіга не зрозуміло, навіщо вони бойкотували. Або тому що електрички не екологічніші, ніж звичайні авто з ДВЗ, або тому що перегони на електричках, це гівно на паличці.

+5-6ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація