Екоактивісти пошкодили Tesla Cybertruck під час презентації в Німеччині

Екоактивісти пошкодили Tesla Cybertruck під час презентації в Німеччині

16 липня 2024
0

Презентація Tesla Cybertruck у Німеччині була перервана акцією кліматичних активістів, які суттєво пошкодили електричний пікап. Група кліматичних активістів протягом багатьох років активно намагалася зупинити будівництво та розширення Gigafactory Tesla в Берліні, а нещодавно вони навіть захопили ліс, де Tesla планувала розширити завод.

Відомо, що інцидент трапився в Гамбурзі минулого тижня. На презентацію увірвались у приміщення та облили фарбою Cybertruck.

Цікаво, що екоактивісти переслідують Cybertruck з більш конкретних причин. Незважаючи на те, що він недоступний у Європі та, можливо, ніколи не буде, Tesla протягом останніх кількох місяців подорожувала з Cybertruck у Європі.

«Cybertruck важить майже три тони, через що він споживає абсурдно велику кількість енергії. Безглузді витрати, які ми як суспільство не можемо собі дозволити. Додайте до цього конструкцію з гострими краями. Пікап чудово ілюструє, куди привела нас антисоціальна політика останніх кількох десятиліть», - написали екоактивісти у соцмережах.

Відомо, що Tesla все ж з часом змогла відчистити машину від фарби та продовжити заплановані заходи у інших містах Європи.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація