Ексклюзивна версія Lamborghini Urus стала найшвидшим у світі кросовером

Ексклюзивна версія Lamborghini Urus стала найшвидшим у світі кросовером

12 січня 2023
3

У Lamborghini Urus 2023-го модельного року з'явилася нова ексклюзивна версія. Фахівці німецького тюнінг-ательє Mansory перетворили його на потужний купе-кросовер. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

У Mansory вже не перший рік роблять тюнінг Lamborghini Urus, але тепер спортивний кросовер допрацювали ґрунтовніше. Новий проєкт назвали Mansory Venatus Coupe Evo C.

Кузов авто серйозно змінено: задніх дверей тепер немає, а передні подовжені на 200 мм. На додаток, у Lamborghini Urus розширені колісні арки, замінено капот, з'явилися агресивне карбонове обваження, дифузор і заднє антикрило. Стандартними є 24-дюймові ковані диски.

Салон Lamborghini Urus від Mansory оброблений шкірою і карбоном, причому пропонуються найекстравагантніші варіанти забарвлення. Ззаду встановлено два окремі крісла.

Двигун Lamborghini Urus доопрацювали і тепер 4,0-літровий V8 твін-турбо розвиває не 650, а 900 к. с. Максимальний крутний момент становить 1 100 Нм. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 2,9 с і розвиває 323 км/год - наразі це найшвидший у світі кросовер.

Усього випустять лише 8 Mansory Venatus Coupe Evo C. Вартість авто поки не оголосили, але, напевно, вона перевищить 500 000 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Хотів би я подивитись, як вони заварюють задні двері і замазують шпаклею зварні шви.

+1-10ВІДПОВІСТИ  
Ford_V8  

Andriy86, Тим більше, що кузов у Ламбо ніби алюмінієвий...

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Ford_V8, могли і монтажною піною задути.

-10ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація