Ексклюзивний Spyker C8 Laviolette оцінений у 500 тисяч доларів

Ексклюзивний Spyker C8 Laviolette оцінений у 500 тисяч доларів

11 червня 2024
0

Ексклюзивний екземпляр суперкара Spyker представили в експозиції музею Petersen Automotive Museum у Лос-Анджелесі. Унікальність цього Spyker C8 Laviolette 2008 полягає в тому, що на його одометрі менше ніж 125 кілометрів.

Нідерландська компанія Spyker вперше презентувала модель C8 Laviolette у 2001 році, а цей екземпляр із номером шасі 182 був представлений на автошоу в Женеві у 2009 році.

Автомобіль оснащений 4,2-літровим атмосферним V8 Audi потужністю 395 кінських сил, який працює у парі з 6-ступеневою механічною трансмісією. Всього з 2002 до 2009 року було виготовлено 55 купе Spyker C8 Laviolette.

Перший покупець «накатав» на ньому менше ніж 60 кілометрів, а потім машина зберігалася у приватній колекції. У 2020 році її виявив шанувальник марки Spyker Джаспер ден Доппер (Jasper den Dopper).

З його допомогою автомобіль був придбаний її нинішнім власником та перевезений до США, де на його одометрі додалися ще 72 кілометри. Після цього суперкар пройшов повний комплекс сервісного обслуговування, а шкіряне оздоблення салону оновили.

Після експозиції в одному з найкращих автомобільних музеїв світу ексклюзивний Spyker вирушить на фестиваль до Каліфорнії, де у серпні відбудеться традиційний аукціон RM Sotheby's у Монтерей. Передбачається, що автомобіль піде з молотка щонайменше за півмільйона доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: RM Sothebys

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація