Ексклюзивний суперкар Lamborghini продали за рекордну суму

Ексклюзивний суперкар Lamborghini продали за рекордну суму

14 червня 2024
0

У Дубаї на аукціоні SBX продали суперкар Lamborghini Veneno 2015 року. За раритетне авто заплатили 6 мільйонів доларів і це рекордна сума для онлайн-аукціонів. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Цікаво, що тривалий час в одному із автосалонів Дубая саме цей Lamborghini Veneno Roadster продавався за 9,5 мільйона доларів, проте покупців, готових заплатити таку суму, не знайшлося.

Висока ціна Lamborghini Veneno обумовлена тим, що це рідка та ексклюзивна модель, створена до 50-річчя італійського бренду. Усього випустили лише 4 таких купе та 9 кабріолетів Roadster. Новими вони коштували від 3,5 млн. доларів.

В основі Veneno лежить Lamborghini Aventador, але в авто повністю новий карбоновий кузов із агресивним дизайном в стилі бомбардувальника F-117 Stealth.

Суперкар Lamborghini Veneno оснащений 6,5-літровим V12 на 750 к.с. Із 7-ступінчастим роботом він здатен розігнатися до 100 км/год за 2,9 с і розвинути 355 км/год.

Конкретно цей Lamborghini Veneno Roadster - другий у серії. Він вирізняється зеленими оздобленням салону та декором. Пробіг авто становить всього 3500 км.

Джерело: Фокус
Фото: SBX

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація