Експерти склали рейтинг найвигідніших автомобілів для перепродажу

Експерти склали рейтинг найвигідніших автомобілів для перепродажу

26 листопада 2022
0

Агенція J.D. Power оприлюднила черговий рейтинг залишкової вартості автомобілів - інакше кажучи, названо моделі, які втрачають в ціні менше за інших.

У сегменті преміум беззаперечним лідером вже третій рік поспіль стає Lexus, а Honda займає найвищі рядки серед масових брендів. Усього ж J.D. Power вивчила дані про 291 модель, і лише 13 марок отримали нагороду у 29 сегментах.

Якщо розглянути список на рівні моделей, то найбільше нагород у KIA - цілих п'ять. Високу залишкову вартість після трьох років зберігають седан K5, Rio, кросовери Sportage, Soul та Telluride. Друге місце ділять Honda та Toyota: обидва бренди відзначилися чотирма машинами. У Honda це Civic, Passport, HR-V та Odyssey. У Toyota - GR Supra, 4Runner, Tundra й Tacoma.

Найкращим європейським брендом визнано Land Rover. У рейтингу він займає четвертий рядок з трьома моделями - Discovery, Range Rover Velar та Evoque. На п'ятому місці - найкращий американський бренд. Марка Chevrolet отримала нагороду за високу залишкову вартість при перепродажі Bolt EV та пікапа Silverado 2500 HD.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація