Електричний Audi A6 E-Tron буде ліфтбеком

Електричний Audi A6 E-Tron буде ліфтбеком

30 листопада 2022
1

Audi продовжує тестувати серійну версію електричного A6 E-Tron, концепт якого показали на початку 2021 року. Прототипи новинки вже потрапляли у поле зору фотошпигунів, але тепер їм вдалося розглянути деякі нововведення.

Зокрема тестові мули обладнали серійною оптикою. Фари у електрокара двоярусні з тонкими світлодіодними ДХО. Тонкі задні ліхтарі набули витягнутої форми і за своєю графікою повністю повторюють концепт. Але, зважаючи на знімок, вони не будуть об'єднані між собою.

Варто відзначити і наявність традиційних дверних ручок, а не вбудованих, як у шоу-кара. Камери заднього виду замінили на більш звичні дзеркала. Колісні диски також отримали спрощений дизайн. Також увагу привертають трапецієподібний повітрозабірник у передньому бампері та зменшений дифузор у задньому.

Відомо, що в основу Audi A6 e-tron лягла платформа Premium Platform Electric (PPE), на якій базуються також Porsche Macan EV і Audi Q6 e-tron. У рух новинку буде приводити два електромотори із сумарною віддачею 469 к.с. і 800 Нм крутильного моменту. Запас ходу обіцяно понад 700 км. Презентація моделі відбудеться у 2023 році, а у продаж вона надійде у 2024-му.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Andriy86  

Форма кузова схожа на bmw 5/6GT. У баварців лише з другого разу вийшло зробити красивий автомобіль. Сподіваюсь Ауді зможе с першого.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація