Електричний кросовер Ford Mustang перетворили на лімузин та катафалк

Електричний кросовер Ford Mustang перетворили на лімузин та катафалк

18 січня 2023
0

Електромобіль Ford Mustang Mach-E отримав дві нові нестандартні модифікації. Кросовер перетворили на катафалк та лімузин. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Тюнінг Ford Mustang Mach-E виконала американська компанія Coleman Milne. За основу взяли електрокари з акумуляторною батареєю ємністю 75,7 кВт.год. Запас ходу обох версій складає 322 км, хоча у стандартної моделі він більше - 440 км.

Катафалк Ford Mustang Mach-E збільшений до 6,3 м завдовжки. Йому зберегли задні двері та додали величезну секцію з великою площею скління. Там встановлений висувний майданчик для труни, а двері багажника отримали електропривід. Інтер'єр оздобили чорною тканиною.

Лімузин Ford Mustang Mach-E трохи коротший за катафалк - 5,8 м у довжину. Між дверима з'явилася додаткова секція з вікном. Крім того, авто на 114 мм вище стандартного кросовера.

Салон лімузина не показали, але відомо, що оздоблення зробили розкішнішим. Відомо, що збережено клімат-контроль, мультимедіа, електроприводи та камери кругового огляду стандартної моделі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація