Електричний кросовер Skoda Enyaq iV отримав заряджену топову версію RS

Електричний кросовер Skoda Enyaq iV отримав заряджену топову версію RS

26 жовтня 2022
0

Skoda представила яскравий спортивний електрокросовер. Він незабаром надійде у продаж у Європі за ціною приблизно від 60 000 євро. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті чеської марки.

Головна особливість Skoda Enyaq iV RS - його силова установка. Електрокросовер отримав повний привід і два мотори із сумарною віддачею 299 к.с. та 460 Нм. Розгін до 100 км/год займає 6,5 секунд, а максимальна швидкість обмежена на 180 км/год. Раніше таку саму установку отримав і купе-кросовер Skoda Enyaq Coupe iV.

Електромобіль Skoda оснащений батареєю на 82 кВт.год, а його запас ходу перевищує 500 км. Заряджання в швидкому режимі на 80% займає 36 хвилин.

Відрізнити новий Skoda Enyaq iV RS від стандартної версії можна по обвісу, збільшеним спойлером на даху та 20-дюймовими дисками. Крім того, він отримав діодне підсвічування решітки радіатора та матричну оптику.

В оздобленні салону переважає алькантара, а спереду встановлені спортивні сидіння з підігрівом. Комплектацію поповнили тризонний клімат-контроль, збільшений 13-дюймовий тачскрін та Wi-Fi.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація