Електричний Lincoln вже на підході

14 квітня 2022
0

Lincoln показав новий тизер свого першого електромобіля – це буде «зелений» кросовер, який започаткує цілу лінійку електрокарів бренду і дасть уявлення про їх дизайн та оснащення.

Водночас, американці розкрили дату прем'єри: вона відбудеться вже 20 квітня, проте модель дебютує у статусі концепту. Серійну версію варто чекати не раніше кінця цього року. До автосалонів вона має «дістатися» 2024 року, якщо не завадять виробничі та логістичні складнощі, що затримують запуск новинок.

На свіжому зображенні зображена корма новинки. Якщо його злегка освітлити, то можна розрізнити плавні лінії кузова, вузькі ліхтарі, що «зрослися», і спойлер-«козирьок» над склом. Ймовірно, шоу-кар отримає напис Lincoln з підсвічуванням, який може не перейняти «товарна» модель.

Перші тизери електрокара Lincoln з'явилися ще влітку минулого року: тоді бренд показав передню частину зі шильдиком, що світиться, і тонкою діодною смугою як у седана Zephyr. Другий тизер розкрив чотиримісний салон - правда, у вигляді досить схематичного замальовки.

За деякими даними, за розміром поки що безіменна новинка буде «схожою» з паливним Aviator, проте в її основу ляже повністю нова архітектура, що допускає передній та повний привід. Запас ходу новинки може становити до 500 до 640 кілометрів - тобто на рівні актуальної Tesla Model X у «дальнобійній» версії Long Range.

За першим електрокаром підуть інші моделі з екологічними силовими установками, а до 2030 Lincoln планує стати повністю електричним.

Джерело: Lincoln

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація