Електричний пікап Chevrolet Silverado EV «засвітився» на випробуваннях

Електричний пікап Chevrolet Silverado EV «засвітився» на випробуваннях

01 липня 2022
0

Корпорація General Motors обіцяє розпочати постачання електричних пікапів Chevrolet Silverado EV тільки восени наступного року, що не завадило їй уявити цю модель у січні поточного. Глава компанії вже продемонструвала прототип пікапа на випробувальному полігоні, підтвердивши цим прогрес у підготовці до початку серійного виробництва електромобіля затребуваного в США формату.

Випробування представленого у січні цього року пікапа відбуваються на фірмовому полігоні General Motors у штаті Мічиган. Вже цього місяця, за словами Мері Барра, що очолює корпорацію, прототипи Chevrolet Silverado EV вийдуть на випробування на вулиці Детройта. Прототип пікапа не особливо зловживає камуфляжем, на фальшрадіаторній решітці виразно проступає логотип марки Chevrolet. Незабаром машину, напевно, зможуть спостерігати на вулицях міста жителі Детройта.

Компанія вже отримала понад 110 тисяч попередніх замовлень на постачання Chevrolet Silverado EV, якщо спиратися на статистику від початку лютого цього року. Серійне виробництво машин розпочнеться у першій половині наступного року, а постачання - восени, якщо говорити про роздрібну версію машини. Пікапи цієї моделі використовують платформу GM Ultium, яка спочатку розроблена для електромобілів, на відміну від Ford F-150 Lightning, які адаптували для переходу на електротягу конструкцію класичних пікапів цієї серії з ДВЗ.

Запас ходу пікапа Chevrolet на одному заряді досягатиме 640 км, а максимальна маса причепа, що буксирується, досягне 9072 кг. Зовнішні споживачі зможуть живитись від бортової енергосистеми пікапа через звичайні розетки, гранична споживана потужність досягне 10,2 кВт. Однією з яскравих особливостей пікапа GM стала складна задня стінка кабіни, що дозволяє спростити перевезення предметів довжиною до 2,75 м. Задні колеса пікапа зможуть підрулювати, скорочуючи радіус розвороту в обмеженому просторі.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація