Електрофургон Mitsubishi Minicab MiEV повернувся на конвеєр

Електрофургон Mitsubishi Minicab MiEV повернувся на конвеєр

17 жовтня 2022
0

Mitsubishi відновила виробництво електричного фургона Minicab MiEV, який випускався з 2011 по 2021 рік. За ці роки було реалізовано 9304 екземпляри моделі. Перевиданий кей-вен планують продавати по 4800 одиниць на рік.

За рахунок чого розраховують збільшити продажі, не дуже зрозуміло, оскільки технічно MiEV не змінився: 41-сильний електродвигун, літій-іонна батарея на 16 кВт.год та задній привід. На одному заряді фургон проїжджає 133 км. Як кажуть у компанії, цього цілком достатньо для легкого комерційного фургону. Більшість японців, які володіють автомобілями такого класу, проїжджають не більше ніж 65 км на день.

Зовні новий Minicab MiEV відрізняється від попередника лише формою бічних дзеркал заднього виду. У стандартному оснащенні моделі з'явилася система активного контролю за курсовою стійкістю ASC. Також збільшено можливості трансформації вантажопасажирського відсіку, габарити якого становлять 600 х 450 х 600 мм.

На рідному ринку марки продажі перевиданого Mitsubishi Minicab MiEV стартують у листопаді 2022 року. Двомісна версія коштуватиме від 16 340 доларів, чотиримісна - від 16 500 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація