Електрокросовер Tesla Model X спалахнув після повного занурення у воду

Електрокросовер Tesla Model X спалахнув після повного занурення у воду

08 листопада 2023
0

Ілон Маск не втомлюється говорити, що електромобілі Tesla можуть на якийсь час перетворюватися на човен. Але, схоже, нещодавня подія у Флориді спростовує цю заяву. У відео видно, що електричний кросовер Tesla Model X не просто не тримається на плаву, а горить під водою.

Цей запис зроблено на одному з голлівудських пляжів. Як повідомляється, власники Model X використали автомобіль для спуску на воду гідроциклу. Але якимось чином кросовер скотився у воду й спалахнув. Що стало причиною займання, не уточнюється. Не виключено, що акумуляторний блок кросовер був пошкоджений ще до падіння.

Жінці, яка знаходилася за кермом, знадобилася допомога, щоб вибратися. Її дістав чоловік, який помітивши що сталося, повернувся на спущеному на воду гідроциклі. При цьому Model X продовжував горіти під водою. Голлівудська пожежно-рятувальна служба, яка прибула на місце події, вирішила не витягувати електромобіль з води, поки він не згасне.

При цьому Ілон Маск продовжує знову й знову стверджувати, що електромобілі Tesla здатні перетинати водойми. Ще одна така заява стосувалася «плаваючої» Model S, але навряд чи варто це перевіряти на практиці.

Що стосується Tesla Cybertruck, Маск пішов ще далі, припустивши, що він може перетинати річки, озера та навіть моря. Не виключено, що хтось із власників довгоочікуваного електропікапу вирішить це перевірити.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація