Електромобіль BYD Qin Plus EV готується дати бій бензиновим автомобілям

Електромобіль BYD Qin Plus EV готується дати бій бензиновим автомобілям

20 лютого 2024
0

BYD розпочинає цінову війну з бензиновими автомобілями, оскільки компанія починає випускати нові недорогі електромобілі.

Після запуску нового Qin Plus EV Honor Edition у понеділок, BYD заявив, що таким чином «офіційно відкриває нову еру більш доступної електрики».

Після того, як у четвертому кварталі компанія BYD випередила Tesla та зайняла звання найбільш продаваного світового виробника електромобілів, BYD продовжує реалізацію планів щодо збереження темпів у 2024 році.

Сьогодні компанія BYD випустила нові версії двох своїх седанів, плануючи продовжувати відвойовувати частку ринку у автомобілів з ДВЗ.

Автовиробник випустив Qin Plus Honor Edition з трьома значними оновленнями. Вартість плагін-гібридної версії DM-i починається від 11 000 доларів із запасом ходу до 120 км на електротязі. У електричній модифікації BYD Qin Plus є п'ять версій за ціною від 15 200 до 19 400 доларів.

Машини оснащені електродвигуном потужністю 134 к.с. і максимальним крутним моментом у 180 Нм. Новинка Він буде пропонуватися з акумулятором ємністю 48, або 57,6 кВт.год, яких достатньо для пробігу до 420, або 510 км відповідно.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація