Електромобіль Fiat 500e став героєм музичного кліпа Дженніфер Лопес

Електромобіль Fiat 500e став героєм музичного кліпа Дженніфер Лопес

02 лютого 2024
0

Fiat нарощує свою маркетингову стратегію для нового 500e. Тепер електромобіль став героєм музичного кліпу Дженніфер Лопес. За словами Fiat, новий 500e буде представлений повсюди, щоб створити ажіотаж, та завоювати лояльність клієнтів.

Музичне відео, про яке йде мова, називається Can't Get Enough, і це перший сингл з її дев'ятого студійного альбому під назвою This Is Me … Now. Новий альбом вийде разом із фільмом під назвою This Is Me… Now: A Love Story на Prime Video.

Дженніфер Лопес вперше попрацювала з італійським брендом у 2012 році, коли проїхала на Fiat 500 Cabriolet Манхеттеном до Бронкса.

«Can't Get Enough продовжує давні відносини між Fiat і Дженніфер Лопес, які почалися більше десяти років тому, коли Fiat 500 повернувся в Америку», - сказав Олів'є Франсуа, глобальний директор з маркетингу Stellantis.

Електромобіль Fiat 500e, що став зіркою кліпу, має мідний колір. У Fiat зазначили, що спеціальна версія новинки, що «засвітилась» у відео, буде доступна для замовлення, починаючи з 12 березня.

Цікаво, що на сьогодні Дженніфер Лопес володіє Lamborghini Urus, Rolls-Royce Phantom Drophead, Bentley Mulsanne, Mercedes-AMG S63, 911 Carrera GTS Cabriolet і Tesla Model S Plaid.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація