Електромобіль Ford Mustang Mach-E потрапив під розслідування NTSB

Електромобіль Ford Mustang Mach-E потрапив під розслідування NTSB

12 квітня 2024
0

Електромобіль Ford Mustang Mach-E знову опинився в центрі розслідування Національної ради з безпеки на транспорті (NTSB) після смертельного зіткнення, яке сталося у Філадельфії 3 березня 2024 року. За попередніми даними, під час ДТП машиною керував фірмовий асистент BlueCruise.

Аварія сталася на Interstate 95, коли Mustang Mach-E врізався у два автомобілі. У поліції повідомляють, що транспортні засоби, Hyundai Elantra 2012 року випуску та Toyota Prius 2006 року випуску, стояли на смугах руху, коли стався інцидент.

Аварія сталася рано вранці, о 3:19 ночі, водії двох нерухомих транспортних засобів загинули, повідомляє Associated Press. Можливо, один із водіїв перебував поза автомобілем.

Тим часом Ford заявив, що вивчає події, пов'язані зі зіткненням, і «повністю співпрацює» з усіма державними органами, що ведуть розслідування.

Автовиробники зобов'язані інформувати NTSB щоразу, коли вони дізнаються про смертельну аварію, у якій міг бути задіяний автопілот. У березні стало відомо, що поліція розслідує зіткнення, яке сталося в Сан-Антоніо, штат Техас, за подібних обставин. У цій аварії Mustang Mach-E врізався в Honda CR-V, яка зупинилася на трасі із вимкненими фарами. Зазначається, що результати дослідження будуть опубліковані дещо згодом.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація