Електромобіль Renault Zoe знімають із виробництва

Електромобіль Renault Zoe знімають із виробництва

18 січня 2024
0

Електромобіль Renault Zoe готується покинути ринок. Виробництво хетчбека планують завершити до 30 березня. Про це повідомляє французький сайт Autombile Propre.

Новий Renault Zoe зараз можна купити тільки у фіксованих комплектаціях, а ось сконфігурувати і замовити вже не можна. Останні Zoe розпродадуть упродовж 2024 року. Авто з правим розташуванням керма вже не збирають, тож модель покинула ринок Великої Британії.

Zoe - найпопулярніший електромобіль Renault. Уже випущено близько 400 000 хетчбеків і довгий час модель була європейським лідером у сегменті електрокарів. Але оскільки вона у виробництві з 2013 року, то вже потребує заміни.

На зміну Zoe прийде електрокар Renault 5. Прем'єра серійної версії хетчбека відбудеться в лютому на автошоу в Женеві. Він відрізняється рубаним дизайном у стилі першого Renault 5 70-х років.

Новий Renault 5 буде дещо доступнішим за попередника - стартова ціна становитиме близько 25 000 євро. У електромобіля така сама потужність (136 к.с.), але дещо більший запас ходу - приблизно 400 км у найбільш «далекобійній» версії.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація