Електромобіль Tesla Cybertruck не витримав випробування пустелею

Електромобіль Tesla Cybertruck не витримав випробування пустелею

08 лютого 2024
1

Пошкодження правого заднього колеса електричного пікапа Tesla Cybertruck сталося під час тестування моделі представниками американського тюнінг-ательє Unplugged Performance в пустелі Мохаве.

Ймовірно, Cybertruck має найкращу прохідність у модельній лінійці Tesla, але все має свої межі. Фото, зроблене в пустелі Мохаве, доводить саме це, показуючи пошкоджений екземпляр Cybertruck із вивернутим правим заднім колесом.

Авто належить каліфорнійському тюнеру Unplugged Performance, який зараз працює над серією оновлень для Cybertruck. Інцидент стався під час тестування розроблених доопрацювань на позашляховому заході King of the Hammers у Мохаве.

Користувачі Reddit припустили, що у Cybertruck була зламана задня піввісь, або рульова тяга.

У відповідь на кілька запитань у своєму профілі Twitter компанія випустила таку заяву: «Просто зламався штатний болт. Ми кілька днів випробовували пікап. Усе може зламатися, коли ти робиш таке божевілля».

У пізнішому дописі Unplugged Performance докладніше розповів, що ремонт авто уже триває. Тюнер додав, що вони «продовжуватимуть наполегливо розвивати та модернізувати платформу Cybertruck».

Tesla, про яку йде мова, мала набір накладок на колісних арках з вуглецевого волокна, оновлені елементи підвіски, а також новий набір 20-дюймових кованих коліс, оснащених шинами Yokohama X-AT.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

No Mercy  

За такі гроші, це просто лайно. Роки йдуть, а в Тесли нічого не змінюється, й далі колеса відпадають.

+2-15ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація