Електромобіль Tesla Model X завіз мільярдерку в озеро

Електромобіль Tesla Model X завіз мільярдерку в озеро

16 березня 2024
5

У США загинула мільярдерка Анджела Чао внаслідок нещасного випадку, її електромобіль затонув у ставку в Техасі. Інцидент стався 10 лютого, але подробиці стали відомі лише зараз.

Зазначається, що 9 лютого 50-річна Анджела Чао запросила на своє ранчо подруг з навчання у Гарвардській школі бізнесу. Після вечері вона залишила їх у гостьовому будинку і вирушила до свого маєтку. Через кілька хвилин вона зателефонувала до однієї з подруг і повідомила, що випадково з'їхала у ставок на своєму електричному кросовері Tesla Model X.

Співробітники екстрених служб прибули через 24 хвилини, але через місцевий рельєф екіпажу довелося йти до безпосереднього місця аварії пішки.

Вони зв'язалися з диспетчерською службою з проханням надіслати команду водолазів, але жоден з них не був доступний. Гості ранчо, парамедики та рятувальники кілька годин безрезультатно намагалися розбити вікна чи відкрити аварійний люк.

Згідно зі службовим звітом, щонайменше один із співробітників екстрених служб висловив побоювання з приводу того, що може вдаритися струмом при роботі з електромобілем. Незабаром Чао все ж таки витягли з автомобіля і почали реанімувати, але безуспішно.

Попереднє розслідування показало, що це був нещасний випадок, але офіс шерифа все ще розслідує подію як кримінальну справу. Анджела Чао була генеральним директором великої судноплавної компанії та однією із сестер Елейн Чао, яка обіймала посаду міністра праці за президента Джорджа Буша та міністра транспорту за президента Дональда Трампа.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Tymur_S  

жесть...

ВІДПОВІСТИ  
кірбі  

Хочешь прискорити свою смерть довірся ще сирому недо автопілоту від Тесла.

+1ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

кірбі, ну і тому він заборонений в багатьох країнах

ВІДПОВІСТИ  
pan_pan  

кірбі, а де написано, що був активований автопілот?

+3ВІДПОВІСТИ  
Tоsik  

Та ця вузькоока була буха після вечірки.

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація