Електромобіль Volvo EX30 отримав спортивну та позашляхову версії

Електромобіль Volvo EX30 отримав спортивну та позашляхову версії

27 грудня 2023
0

Компанія Everlast розробила для нового шведського кросовера EX30 два варіанти аксесуарів та елементів обвісу кузова під назвами Sport і Outland. На думку дизайнерів, вони надають електромобілю більш привабливого вигляду.

Зазначимо, що Volvo EX30 у топовій комплектації видає 422 кінські сили, що дозволяє йому розганятися з місця до 100 км/год лише за 3,5 секунди. Тому більш агресивний зовнішній пакет декору такому швидкому кросоверу від Volvo точно не завадить.

Everlast Sport призначений для покупців, які бажають підкреслити спортивність EX30, і має унікальні 21-дюймові легкосплавні диски з чотирма або вісьмома спицями з алмазним огранюванням. Спортивний пакет також включає дах і бампери іншого кольору, а також яскраво-помаранчеву окантовку на передньому і задньому спойлерах.

Електромобіль Everlast Outland орієнтований на любителів бездоріжжя та може похвалитися 19-дюймовими дисками з діамантовою «огранкою» з унікальним увігнутим дизайном із чотирма спицями.

«Ми раді представити ці колекції для електричного Volvo EX30. Поєднання зовнішніх деталей і легких коліс не тільки змінює естетику, але й покращує продуктивність цього електромобіля найвищого рівня. Пакети доступні в нашому веб-магазині та нашій дилерській мережі», - сказав Ян-Пітер Крозен, співвласник Everlast.

За його словами, пакети Sport і Outland розроблені спеціально для EX30 і забезпечують власникам неперевершений рівень персоналізації, дозволяючи їм виразити свій унікальний стиль.

Джерело: Autogeek
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація