Електромобілі Geely переходять на платформу Huawei

Електромобілі Geely переходять на платформу Huawei

07 серпня 2022
0

Geely за допомогою офіційної сторінки в соціальній мережі Weibo оголосила про те, що автомобілі бренду Geometry (а це виключно електромобілі) переходять на платформу Huawei. Huawei має і апаратну, і програмну платформу для електромобілів, в даному випадку йдеться про другу.

На тизері Geely показав інтер'єр перспективного електромобіля - першого з системою Huawei HarmonyOS Smart Cockpit. Geely в рамках бренду Geometry має три моделі - A, C і E. На картинці, судячи з усього, фігурує четверта. Вона отримає великий сенсорний екран на передній панелі та великий проекційний дисплей.

Більше ніяких подробиць про перспективний електромобіль Geely немає, але щодо HarmonyOS Smart Cockpit, то це досить розумна система. Так, наприклад, вона сама автоматична включає темну тему оформлення медіасистеми в залежності від часу доби, а також автоматично включає рециркуляцію повітря при в'їзді в тунель. Тісна інтеграція HarmonyOS Smart Cockpit дозволяє виводити запущену на телефоні навігацію куди завгодно - хоч на проекційний екран, хоч на щиток приладів, хоч на центральний дисплей медіасистеми. І це, звичайно, далеко не всі її можливості.

Джерело: internetua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація