Електропікап Ford вступив на службу до поліції

Електропікап Ford вступив на службу до поліції

06 серпня 2022
0

Компанія Ford, яка є найбільшим постачальником службових автомобілів для поліції США, адаптує до роботи у правоохоронних органах майже всю гаму своїх моделей. Не став винятком і перший в історії компанії серійний електричний пікап Ford F-150 Lightning, який силами заводських фахівців перетворили на Pro Special Service Vehicle - спеціальний автомобіль для поліцейських патрулів.

Поліцейська версія відрізняється не тільки впізнаваною чорно-білою розфарбовкою кузова і світлодіодними проблисковими маячками, а й силовим бампером-тараном спереду. Також F-150 Lightning Pro SSV мають передній багажник Mega Power Frunk з електророзеткою та систему Pro Power, яка дозволяє використовувати пікап як джерело електроенергії для зовнішніх споживачів.

У салоні з'явилися нові передні сидіння зі зменшеними валиками бічної підтримки для зручності посадки в повному поліцейському обмундируванні, а спинки крісел вбудовані металеві захисні листи. Передні сидіння оздоблені тканиною, а задній диван та підлога отримали вінілову оббивку.

Крім того, інженери Ford переробили центральний тунель та посилили центральну консоль над лобовим склом для зручності встановлення додаткового поліцейського обладнання. Технічні зміни моделі практично відсутні.

Для поліції запропоновані виключно повнопривідні варіанти F-150 Lightning із 458-сильною силовою установкою та запасом ходу без підзарядки 370 кілометрів та з 588-сильним двигуном та автономністю 510 кілометрів. Всі пікапи оснащені фірмовим комплексом помічників водія Ford Co-Pilot 360 і підключенням до онлайн-платформи для керування автопарком Ford Pro.

Джерело: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація