Електричну версію BMW X5 показали на незалежних рендерах

Електричну версію BMW X5 показали на незалежних рендерах

01 вересня 2024
0

Оновлення одного з найпопулярніших кросоверів BMW наближається. Поточна версія X5, яка з'явилася у 2018 році, може бути замінена між 2026 і 2027 роками. Існують припущення, що баварський автовиробник зосередиться на електромобілях, що означає можливість появи повністю електричної версії X5. Дизайнери сайту Motor1 вже показали, як може виглядати майбутній електричний SUV.

Дизайн X5, якщо він стане електромобілем, може черпати натхнення від концепт-кара Neue Klasse X, який визначатиме стиль майбутніх моделей BMW. На рендері, підготовленому дизайнерами, видно сучасну інтерпретацію класичної передньої решітки у формі «ніздрів» і мінімалістичні фари з LED-штрихами. Кросовер може отримати чіткі контури та великі колісні арки, призначені для дисків діаметром до 22-23 дюймів.

За інформацією німецьких інсайдерів, новий X5 не використовуватиме платформу Neue Klasse, а натомість буде побудований на вдосконаленій платформі CLAR, що дозволить зберегти в лінійці як двигуни внутрішнього згоряння, так і електричні силові установки. Це рішення дозволить BMW X5 залишатися універсальним і адаптуватися до нових вимог ринку.

Електрична версія X5 може отримати батарею ємністю до 100 кВт.год, що забезпечить запас ходу до 600 кілометрів. Потужність топових версій може перевищувати 600 кінських сил, що зробить X5 одним із найпотужніших електричних кросоверів у своєму класі.

Джерело: MMR
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація