Електричний Cadillac Escalade помічено під час тестів

Електричний Cadillac Escalade помічено під час тестів

26 травня 2023
0

Майбутній електричний позашляховик Cadillac Escalade IQ, анонсований компанією на 2025 рік, потрапив у поле зору фотошпигунів через кілька годин після офіційного анонсу. Закамуфльований прототип майбутнього флагмана електричної лінійки помітили на дорожніх випробуваннях.

Дебютний показ електропозашляховика заплановано на кінець 2023 року. Як кажуть у компанії, він втілить у собі «майстерність, технології та продуктивність» культового паливного Escalade. При цьому зовні автомобілі відрізняються, і це помітно навіть крізь маскування.

Cadillac Escalade IQ - більш витончений, хоча традиційні квадратні фари збережені. Камуфляж не дозволяє роздивитися кузов електропозашляховика в деталях, але все приховати не вдалося. Наприклад, пологий дах. Очікується, що Escalade IQ дістанеться підсвічена передня панель, як у електричного кросовера Cadillac Lyriq та майбутнього флагманського седана Celestiq. Також на фото видно масивні 24,0-дюймові восьмиспицеві колісні диски в стилістиці того ж Celestiq, довгий капот, завалене назад лобове скло та вертикальні задні ліхтарі.

Повноцінних знімків салону, на жаль немає. На єдиному кадрі передню панель позашляховика закрито камуфляжем. Імовірно, під ним захований 55,0-дюймовий дисплей, що складається з двох окремих екранів. Не виключено, що Escalade IQ отримає 11,0-дюймовий центральний екран та окремий 8,0-дюймовий для пасажирів другого ряду.

Технічної інформації про майбутнього позашляховика немає. Одне можна сказати точно, він побудований на платформі Ultium. Не виключено, що силові агрегати Escalade IQ запозичить у пікапів GMC Hummer EV або GMC Sierra EV Denali Edition 1. Останній міг би поділитися з майбутнім флагманом двомоторною силовою установкою, що генерує 764 к.с. та 1063 Нм крутного моменту. Не виключено, що електропозашляховик отримає три електродвигуни, сукупною потужністю 842 к.с. або навіть 1000 к.с.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація