Електричний Tesla Cybertruck розчарував реальним запасом ходу

Електричний Tesla Cybertruck розчарував реальним запасом ходу

06 січня 2024
4

Tesla Cybertruck, постачання якого розпочалося близько місяця тому, пройшов незалежний тест на запас ходу. На жаль, результат не потішив.

Для тесту взяли електричний пікап у двомоторній версії Dual Motor Founders потужністю 600 к.с. з 20-дюймовими колесами, взутими у 35-дюймові позашляхові шини. Його заявлений запас ходу складає 511 км. Тестували Cybertruck вранці на шосе, щоб мінімізувати вплив дорожнього руху на результат.

У пікапа повністю зарядили батарею і він знаходився в дорозі доти, доки його заряд не досяг нульового показника. Проїхав за цей час електрокар лише 409 км. Тобто реальний запас ходу виявився на 102 км або 21% менше, ніж заявлено виробником.

Варто зазначити, що тест проходив не в оптимальних для Cybertruck умовах. По-перше, температура надворі була +7°С, а по-друге, більшість випробуваня проводилася на швидкості приблизно 112 км/год. Та й позашляхові шини не сприяють економії запасу ходу. З огляду на ці моменти можна припустити, що в інших умовах і за іншої температури запас ходу може бути й вищим.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

No Mercy  

На Тесла 3 заявлений запас ходу 450, реальний по трасі 300-350, але це до повної розрядки, тому фактично кожні 200-250 км зупинялися на дозарядку на 30-60 хвилин в середньому, щоб не стояти десь в посадці.

+1-13ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

112 км/год, це що швидкість для сучасного авто? Я на Таврії 20 років тому в середньому 100-120 по трасі тримав швидкість. Не кажучи вже про більш сучасні і потужні авто.

+1-16ВІДПОВІСТИ  
egort  

No Mercy, мова про сша де живуть за правилами

+8-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

egort, в США можна й швидше їздити. В інших країнах теж. 112 км це не швидкість навіть для старих авто, не то що для нових вартістю по 100 тисяч долларів.

-14ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація