Електричний флагман Cadillac сильно подорожчав до початку продаж

Електричний флагман Cadillac сильно подорожчав до початку продаж

08 серпня 2023
0

Глобальний директор з маркетингу американської марки Cadillac Мелісса Грейді Діас повідомила у соціальних мережах, що базова версія ліфтбека Celestiq буде коштувати 340 тисяч доларів без урахування доставки. Минулої осені як орієнтир називалася позначка в 300 тисяч доларів, і тринадцятивідсоткове подорожчання в Cadillac ніяк не прокоментували. Виробництво розпочнеться у грудні.

Мелісса Грейді Діас підкреслила, що 340 тисяч доларів - ціна за «чисте полотно», а з індивідуальним оздобленням Cadillac Celestiq виявиться ще дорожчим. У General Motors не готові збирати більше двох автомобілів на день, тому ще у грудні минулого року черга на розкішний електричний ліфтбек розтяглася на 18 місяців.

Маркетологи Cadillac наполягають, що можливості персоналізації ліфтбека Celestiq безмежні. Почати конфігурувати свої автомобілі клієнти зможуть цього тижня, а двох однакових п'ятидверок не повинно бути. Кожному покупцеві допоможе консьєрж Cadillac, а взаємодія між замовником та дизайнерським бюро американської марки відбуватиметься в унікальному шоу-румі.

Виробництво Cadillac Celestiq розпочнеться у грудні, але терміни появи перших електромобілів у дилерів поки що не обговорюються. Не розкриті і точні характеристики: відомо лише, що силова установка розвине близько 600 кінських сил і 870 Нм крутного моменту, а запас ходу складе щонайменше 300 миль (480 кілометрів).

Джерело: Мотор
Фото: Automotive News

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація