Електричний хетчбек Honda e буде без наступника

Електричний хетчбек Honda e буде без наступника

26 липня 2023
0

Honda не буде випускати автомобілі розміром з Honda e в осяжному майбутньому, оскільки японський автовиробник зміщує свій вектор розвитку на більш популярні кросовери різних класів.

Лінійка компанії із семи автомобілів наразі включає чотири кросовери - Honda CR-V, меншу Honda ZR-V, Honda HR-V та новий електричний e:Ny1, запущений минулого тижня як перший електричний кросовер автовиробника в Європі.

Топ-менеджмент Honda прийняв рішення відмовитись від компактних машин, попри успіх гібридних Civic і Jazz на різних ринках.

Honda робить суттєву ставку на новий електричний кросовер e:Ny1. Бренд очікує, що до кінця 2024 року його доля продажів становитиме 22% у портфелі марки. Керівники бренду впевнені, що Honda займає здорову та продуману позицію на ринку завдяки сучасності своєї модельної лінійки. Найстаріший автомобіль у лінійці Honda був випущений три роки тому.

Замовленя на електричний e:Ny1 відкриються пізніше цього року. Перші електромобілі будуть доставлені клієнтам у січні 2024 року. Кросовер пропонує запас ходу на рівні близько 450 км завдяки батареї ємністю 68,8 кВт.год. У рух e:Ny1 приводиться одним електродвигуном потужністю 201 к.с.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація