Електричний кросовер BYD Sea Lion 07 показали перед офіційним дебютом

Електричний кросовер BYD Sea Lion 07 показали перед офіційним дебютом

17 січня 2024
0

Напередодні офіційної презентації компанія BYD представила характеристики електричного кросовера Sea Lion 07. Нагадаємо, що китайський автовиробник вперше показав новинку ще у листопаді минулого року на міжнародному автосалоні в Гуанчжоу.

Очікується, що Sea Lion 07, як перший міський кросовер середнього розміру для бренду, буде конкурувати з бестселером Tesla Model Y. Дизайн електромобіля створив колишній дизайнер Audi і Lamborghini Вольфганг Еггер.

Sea Lion 07 від BYD є частиною брендової серії Ocean. При довжині 4830 мм, ширині 1925 мм і висоті 1620 мм Sea Lion 07 трохи менший за нещодавно випущений BYD Song L.

Офіційні дані підтверджують попередньо анонсовані специфікації, включаючи три різні варіанти силової установки.

Зазначається, що більш слабкі модифікації матимуть один електродвигун з максимальною потужністю 231 к.с., або 312 к.с. Версія з двома двигунами складається з переднього двигуна з максимальною потужністю 220 к.с. і заднього двигуна на 310 сил. Анонсовано, що новинка отримає залізо-фосфатну батарею Blade від BYD.

Зазначається, що електричний кросовер базується на модульній платформі для електромобілів під назвою BYD 3.0. У компанії кажуть, що нове шасі має кращий запас ходу, безпеку та продуктивність в умовах низьких температур у порівнянні з попередниками.

Джерело: Autogeek
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація