Електричний кросовер Deepal G318 показали на патентних фото

Електричний кросовер Deepal G318 показали на патентних фото

19 січня 2024
0

На китайському ринку представлено електричний кросовер Deepal G318. Це третя модель від бренду Deepal, що належить Changan. Цікаво, що модель отримала назву на честь шосе на кордоні Китаю та Непалу.

Новинка задумувалась інженерами та маркетологами як авто для подорожей, у тому числі і бездоріжжям, довжиною 4915 мм, шириною 1985 мм, висотою 1885 мм та з колісною базою у 2880 мм.

Новий електромобіль не має яскраво вираженої решітки радіатора. Авто також отримало світлодіодні фари та ряд контрастних елементів кузова. Судячи з опублікованих фото, задній бампер має місце для фаркопа. Крім того, за бажанням покупці авто можуть відмовитися від запасного колеса на користь невеликого ящика для зберігання речей.

Технічно новий Deepal є електромобілем із з подовженим запасом ходу, оскільки він оснащений 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 147 к.с., який служить генератором, але не приводить в дію колеса.

У початковій моделі цей двигун поєднується з одним електродвигуном на задніх колесах потужністю 248 к.с., тоді як у флагманській моделі 1,5-літровий двигун об'єднується з двома електродвигунами, що забезпечує загальну потужність у 424 к.с.

Деталі щодо акумуляторної батареї нового електромобіля поки не підтверджені, але вважається, що кросовер буде мати літій-іонний фосфатний акумулятор від CALB, яка буде пропонуватися у варіантах на 18,4 та 35,1 кВт.год. Зазначається, що ціни на новинку стартуватимуть приблизно від 42 000 доларів.

Джерело: Autogeek
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація