Електричний кросовер Honda Prologue виходить на ринок

Електричний кросовер Honda Prologue виходить на ринок

26 січня 2024
0

Нова Honda Prologue 2024 надійшла у виробництво і вже продається в Північній Америці. Електричний кросовер став найдорожчою моделлю в сучасній лінійці японської марки. Про це повідомляє сайт Motor1.

Базовий електромобіль Honda Prologue EX у США коштує від 48 795 доларів. Його комплектація включає 19-дюймові диски, двозонний клімат-контроль, електропривод сидіння водія, підігрів крісел, камеру, бездротову зарядку для смартфонів і набір систем безпеки.

Топова версія Elite за $59 295 додає шкіряний салон, панорамний дах, акустику Bose, вентиляцію сидінь і проекцію на лобове скло.

Нагадаємо, що електричний кросовер Honda Prologue створено за участю фахівців General Motors. Він побудований на платформі Ultium і вважається родичем Cadillac Lyric і Chevrolet Blazer EV. 4,8-метровий кросовер є електричним аналогом Honda CR-V.

Нова Honda Prologue 2024 запропонована у 212-сильній передньопривідній та 288-сильній повнопривідній версіях. Обидві вони оснащені батареєю ємністю 85 кВт.год: запас ходу становить 476 км з переднім приводом і 452 км - з повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація