Електричний Mercedes-Benz G-Class показали на тизері

Електричний Mercedes-Benz G-Class показали на тизері

23 квітня 2024
1

Mercedes-Benz опублікував прев'ю-зображення нового електричного позашляховика G-класу. Новий автомобіль успадкував культову рубану форму моделі G-Класу. Світовий дебют нового автомобіля відбудеться 24 квітня.

Новий автомобіль позиціонується як хардкорний позашляховик, оснащений чотирма двигунами та системою повного приводу. Автомобіль має закриту решітку радіатора та зберігає класичні круглі фари моделі G-класу.

Новинка зможе використовувати незалежні двигуни у чотирьох колесах для забезпечення незалежного приводу на всі чотири колеса. Новинка також буде оснащена функцією EQG Tank Turn, яка дозволить розвертати автомобіль на місці на 360 градусів.

Крім того, новий Mercedes-Benz G-Class отримає нову конструкцію підвіски та конструкції заднього моста, що забезпечує його відмінні позашляхові характеристики.

Представники Mercedes-Benz заявили, що в машині буде використовуватися нещодавно розроблена технологія анодних кремнієвих батарей, яка, як очікується, збільшить щільність енергії батареї на 20-40%, що дасть користувачам більший запас ходу.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Alf8  

Господі, показують тизери на електричний Гелік наче комусь окрім понтодурачків не пофіг. Бензиновий для понтодурочків, а цей тим паче.

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація